Monday, June 1, 2015

Ndihme per Erionin nga Korca i cili vuan nga Leukemia

Te nderuar,

E shkruaj kete artikull te shkurter per te kerkuar ndihme per nje 3-vjecar, Erion Vila nga Korca i cili vuan nga leukemia dhe familja nuk mundet te perballoje kostot e mjekimit.
Me shume mund te gjeni ne artikullin: http://www.balkanweb.com/site/korce-3-vjecari-vuan-prej-nje-viti-nga-leucemia-familja-skemi-para-per-operacionin-na-ndihmoni/#comments

Meqe artikulli nuk jep te dhena per formatin IBAN familja jep keto te dhena nepermjet bankes se saj:

Erjon Robert Vila

Nr. Llogarie Euro – 0011127852
IBAN – AL54 2024 1027 0000 0000 1112 7852
SWIFT CODE – SGSBALTX

Nr. llogarieLEK: 0001127852
IBAN: AL69 2024 1027 0000 0000 0112 7852

USD: 0021127852
IBAN: AL39 2024 1027 0000 0000 2112 7852

Banka Raiffeisen
Adresa: Blloku Nr. 4 Maliq

You mund te ndihmoni edhe duke marre informacione mbi kostot e nje operimi per kete semundje ne vendin ku jeni. Cdo ndihme eshte e mirepritur!1 comment: